Renoveringsprojekt = avslappning = bättre psykisk hälsa

Nej, jag har inga vidare planer på att börja jobba på ett byggföretag, även om jag tror att det vore bra för min mentala hälsa att byta jobb. Men det är inte därför jag har pratat så mycket om byggföretag det senaste. Sist var det om DIAZ Bygg, byggföretaget i Landskrona. Och nej jag har faktiskt inte fått hjälp av dem alla heller, men skulle gärna få det för de har så snygga referensbilder att jag blir sugen på att göra om allting här hemma. Riva ner hela huset och bara låta de från byggföretaget bygga upp det på nytt igen. Men det kommer jag inte göra.

Tror att insnöandet på renoveringar och byggföretag i Landskrona kommer från att jag har sett så många tv-serier där de bygger. Där de köper renoveringsprojekt och gör om dem till värsta drömhusen. Det är helt fantastiskt att det ens är möjligt att göra så, vet inte riktigt hur det går till, men på något sätt så funkar det ändå, och det är ju otroligt. Tycker om att kolla på sådana program, det är avslappnade. För som sagt så känner jag mig väldigt stressad på jobbet och behöver hitta något som kan hjälpa mig slappna av, till ett mer hållbart hälsotillstånd i lugn och ro och avkoppling. Så att sitta och kolla när de från DIAZ Bygg köper, river och bygger om renoveringsobjekt blir väldigt avslappnande.