Träning eller dränering

Tänker på de som jobbar med tunga arbeten, så som bygg eller dränering, att de knappast kan behöva träna så mycket på fritiden. För jobbet är ju som en träning i sig själv och tillräckligt jobbig ändå. Sen kan det kanske vara så att de behöver träna ändå för att orka med att utföra sitt arbete. Det kan jag faktiskt tänka mig. I alla fall i början tänker jag, för om jag skulle börja jobba på Tundo Schakt AB och utföra dränering så skulle jag aldrig orka med det om jag inte tränade också. Så skulle väl få börja med att träna och sen kanske jag skulle fortsätta för att behålla energinivån uppe. Vet att man mår så mycket bättre av att träna och att man får så mycket mer energi av det. Mer ork för att göra saker, vilket gör att det blir lättare att gå och träna ju mer och oftare man gör det. Då blir det även en vana istället för något man ständigt måste påminna och tvinga sig själv att göra.

Än så länge så nöjer jag mig med mitt kontorsjobb. Och när det kommer till dränering så anlitar jag de som är kunniga med det, som faktiskt har tränat för att göra det, nämligen de från Tundo Schakt AB. För som med de flesta tunga arbeten så finns det mycket man måste tänka på och även mycket som kan gå fel och det blir otroligt viktigt att man är medveten om det.