Gym och städföretag

Har hört att man förbränner många fler kalorier bara om man står i jämförelse med om man sitter eller ligger ner. Om man dessutom rör på sig, promenerar eller pysslar med något hemma, till exempel städar, så blir det genast ännu större skillnad. Du kommer antagligen inte att gå ner i vikt att att städa istället för att sitta ner om kvällarna hemma, men du får lättare för att hålla vikten och så får du ett renare hem på köpet också.

Vill man gå ner i vikt så är det ordentlig träning som gäller och det uppnår man bäst genom att gå på gym. Men då blir det ingenting av med städningen. Det kan du då istället överlåta till ett städföretag. Så får du både den ordentliga träningen och ett rent och fräscht hem.

Har tänkt på det här med att jobba på ett städföretag som Hellmans Busskomfort AB att det faktiskt är ganska bra träning. Det är i alla fall betydligt bättre än att ha ett helt stillasittande jobb där du sitter framför en dator eller liknade hela dagarna. Det är verkligen ingenting som man mår bra av att göra. Vet dock inte om jag skulle tycka om att jobba som städare. Vet att de på Hellmans Busskomfort AB är ett bra städföretag att anlita när man vill få städhjälp men sen om jag skulle vilja vara den städhjälpen, tveksamt det alltså.