Konditionsmaskiner, styrketräningsmaskiner och fria vikter

Hej och god dag! För ett tag sedan gick flyttlasset ner till Trelleborg och jag trivdes här i staden från allra första stund. När man är ny i en stad får man fråga sig fram för man vet ingenting om vart man ska vända sig till exempel när man vill börja träna på något gym. Jag frågade mina nya arbetskamrater om de hade något gym i Trelleborg att rekommendera, och det hade de! Jag fick rådet att gå till ett gym i Trelleborg som heter Gym 101 Fitness i Anderslöv och det här är ett gym som jag tycker är så bra så jag tänkte skriva lite om det här på bloggen, kanske är det här ett gym även för dig? 

 

Jag tycker att man ska få vara den man är utan att behöva klä upp sig i dyra trendiga träningskläder för att passa in. Gym 101 Fitness i Anderslöv passar mig som handen i handsken för dit kommer man och är som man är, man behöver inte låtsas att vara en bättre upplaga av sig själv! Kvinnor och män i alla åldrar tränar här och det finns både gruppträning och individuell träning och personlig träning. Det här är ett allsidigt gym som jag tycker skulle passa de flesta som vill gå till ett gym i Trelleborg. Jag har haft lite ont i ryggen och är tacksam till att jag fick prata med en kiropraktor som jobbar på Gym 101 Fitness i Anderslöv om hur jag skulle lägga upp min träning. Det finns också en sjukgymnast där om någon skulle behöva det. Konditionsmaskiner, styrketräningsmaskiner och fria vikter finns det på detta gym i Trelleborg.