Läran om livet

Hej och godmiddag på er alla mina kära och härliga läsare! Jag hoppas ni ser fram mot att läsa här i bloggen, och den här dagen har jag en hel del bra och intressanta saker jag känner att jag vill ta upp med er. Bland annat ska jag i det här inlägget prata med er om att det gå att få ayurveda här i Jönköping, en indisk tusenårig läkekonst. Hälsa och välbefinnande är något jag allt mer kommit att värdesätta. Detta får man inte gratis, utan man får faktiskt anstränga sig lite. De flesta inser inte detta innan de själva får något problem. Lösningen för mig är indisk massage och ayurveda. Ayurveda har blivit en metod för mig att förena kropp och sinne, jag finner lugn och välbefinnande och detta får jag hjälp med på ett företag som heter Ceder Veda 

 

Att jag väljer att skriva ett inlägg om det här företaget det är för att dit kan alla gå, även dem som inte har någon tidigare erfarenhet av indisk massage och ayurveda. Någon gång ska väl vara den första och har ni något problem med hälsan eller om ni bara önskar att få koppla så skulle jag vilja säga att Ceder Veda är det perfekta företaget att gå till för ayurveda i Jönköping. Monica Cederholm som äger och driver det här företaget är diplomerad ayurvedisk hälsovägledare och diplomerad massageterapeut. Vill ni veta mer om vad ayurveda är och vad det kan göra för er så ska ni bara ta och höra av er till Monica Cederholm på Ceder Veda. Ayurveda betyder kort och gott läran om livet och det är en metod att uppnå hälsa och välbefinnande. Grymt bra att det finns Ayurveda i Jönköping på Ceder Veda.