Skönhetssalong + gym = bättre självkänsla

Har äntligen köpt gymkort. Både ett gymkort och en tidsbokning på en skönhetssalong i Spånga samma vecka. Vad är det som händer? Jo, det ska jag tala om. Jag har insett att enda sättet för mig att stärka min dåliga självkänsla är att få mig själv att få bra och vara trygg i mig själv igen. Och träning ska tydligen åtminstone göra så att man känner sig bekvämare med sin kropp. Så att även om jag håller samma vikt så kommer jag att må bättre, vilket vore väldigt bra. Så tanken är att börja träna och gå till gymmet två till tre gånger i veckan så att det verkligen blir av att jag tränar.

Sen tiden på skönhetssalongen är för att behandla mina acneärr. På Salong Fyran har de ansiktsbehandlingar som ska hjälpa huden att få mer lyster och som dessutom minskar riskerna för finnar och andra orenheter och som dessutom minskar synligheten av redan existerande acneärr. Och de känner jag verkligen att jag vill få bort. Eller blekna så mycket som möjligt.

Sen vet jag att det krävs lite jobbande inifrån och ut också. Inte bara behandlingar på Salong Fyrans skönhetssalong eller inköpet av ett gymkort och träning för att stärka självkänslan utan att det måste ske i kombination med en acceptans av mig själv. Så det är något jag måste jobba på också.